Winder Leszek    live | bio | lp & cd | mp3 | pictures | links | contact | english


Dyskografia

2016 - Czarny pies - Czarny pies

2016 - Iscariota - Upadłe królestwo

2015 - Sebastian Riedel & Cree - Heartbreaker

2015 - VA - Jan Kyks Skrzek In Memoriam

2015 - VA - Tribute to B.B. King

2015 - VA - Legendy Polskiej Gitary

2015 - Leszek Winder - 3B

2014 - Śląska Grupa Bluesowa - Kolory Bluesa

2014 - Śląska Grupa Bluesowa - Live HRPP 4.01.2012

2013 - VA - Tribute to Skiba

2013 - Śląska Grupa Bluesowa - Blues Night (DVD)

2013 - Krzak - Experience

2012 - Różni wykonawcy - The Best Blues... Ever! (4CD)

2012 - Krzak - 11.11.11 (DVD)

2012 - Elżbieta Mielczarek - ElaeLa

2011 - Krzak - 4 basy

2010 - Józef Skrzek - Live (remaster + bonus)

2010 - Różni wykonawcy - Blues Made In Poland 2009

2010 - Różni wykonawcy - Polskie Dzieci Kwiaty: Odlot

2009 - Śląska Grupa Bluesowa - Pełnia słońca

2009 - Rózni wykonawcy - Antologia Polskiego Bluesa cz. 2

2008 - Rózni wykonawcy - Antologia Polskiego Bluesa

2008 - Rózni wykonawcy - Kawa Blues

2008 - KRZAK - Extrim de Luxe

2008 - KRZAK - Extrim

2007 - KRZAK - Live 1980-2007 (DVD)

2007 - Józef SKRZEK - Viator (20CD box)

2006 - LESZEK WINDER - Bezdomne Psy (reedycja + bonusy)

2006 - KRZAK - Pamięci Skiby - Jarocin 1983

2006 - SKIBIŃSKI / WINDER - Super Session

2006 - KRZAK - Radio Koncert 2002

2005 - BŁĘDOWSKI-WINDER BAND - 3. Numer

2006 - KRZAK / RYSZARD SKIBIŃSKI / GOŚCIE - Ostatni Koncert (reedycja + bonusy)

2005 - KRZAK - Paczka +2 (reedycja + bonusy)

2005 - KRZAK - No. 5 (reedycja + bonusy)

2005 - KRZAK - Live In Waltrop 2001 (reedycja)

2005 - KRZAK - Krzak'i (reedycja + bonusy)

2005 - KRZAK - Blues Rock Band Live (reedycja + bonusy)

2005 - KRZAK - Blues Rock Band (reedycja + bonusy)

2005 - JAN "KYKS" SKRZEK - Modlitwa bluesmana w pociągu (reedycja + bonusy)

2004 - LESZEK WINDER - Blues Forever (reedycja + bonusy)

2004 - LESZEK WINDER - Rita - Pieśń na cztery gitary

2004 - JAN "KYKS" SKRZEK / ŚLĄSKA GRUPA BLUESOWA - Bo takie są dziewczyny

2003 - ALL STARS BAND - Dla Kawy

2002 - KRZAK - Niepokonani: Blues Rock Band

2002 - KRZAK - Live In Waltrop

2001 - LESZEK WINDER przedstawia - Śląski Blues

2000 - LESZEK WINDER przedstawia - Live In Leśniczówka

2000 - LESZEK WINDER przedstawia - Trzy basy

1999 - (VA) - Rysiek (płyta dołączona do książki)

1998 - JAN "KYKS" SKRZEK - Modlitwa bluesmana w pociągu

1992 - KRZAK - No. 5 Live

1992 - JAN "KYKS" SKRZEK / BEZDOMNE PSY - Nowy Świat Blues

1989 - JAN "KYKS" SKRZEK / BEZDOMNE PSY - Kyksówka Blues

1989 - JÓZEF SKRZEK - Live

1988 - BEZDOMNE PSY - Bezdomne psy

1987 - VA - Music From Poland Midem '87

1987 - KRZAK / RYSZARD SKIBIŃSKI - Ostatni koncert

1985 - LESZEK WINDER - Blues Forever

1985 - DŻEM - Cegła

1983 - KRZAK - Krzak'i

1983 - KRZAK - Paczka

1981 - KRZAK - Blues Rock Band